miércoles, 28 de septiembre de 2011

A l'atac! Pel repartiment de la riquesa, contra els especuladors

Estem en els pitjors moments de la crisi econòmica. Amb un atur de prop del 20%, un 60% de les persones desocupades que no cobren la prestació, i amb més de 360.000 llocs de treball destruïts a Catalunya, entre treballadors i autònoms.
Recuperem els drets laborals! Després de la reforma laboral que va provocar la vaga general del 29S, hi ha més atur i més precarietat. Amb una segona reforma laboral s'ha condemnat als joves a tenir un contracte precari fins els 30 anys, i amb l'encadenament de contractes s'ha suprimit el contracte fix. Ara l'empresa ja podrà acomiadar sense cap cost, i contractar sense garanties, com a passa a l'economia submergida.
Recuperem els drets socials! Estan desballestant l'Estat del benestar sota l'excusa del control del dèficit. Invertim 3 punts menys en matèria social que la mitjana d'Europa, i 6 menys que Alemanya. La tisorada en la sanitat ja està posant en perill l'assistència universal i pública. Darrera de moltes retallades, hi ha l'intent de la privatització dels serveis públics.
El dijous, 6 d'octubre, la UGT de Catalunya i la CONC, amb motiu de la Jornada Mundial pel Treball digne, convoquen mobilitzacions sota el lema 'El treball digne no és un privilegi'. T'esperem a les manifestacions que farem a Barcelona i a Girona:
A Barcelona: sortirem a les 18.30 hores des de plaça d'Urquinaona.
A Girona: a les 19.00 hores, des de plaça de la Independència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario