¿Porqué somos de UGT?

¡Junts avancem!

Con este weblog, la Sección Sindical de la UGT en Banco Santander en Catalunya pone en vuestras manos una herramienta de información, mediante la cual aspiramos a haceros partícipes de toda nuestra actividad e ideas. Así mismo esperamos que nos vayáis enviando vuestra opiniones para que entre todos podamos ir mejorando la Sección Sindical.
El blog queda abierto para que cualquiera que lo desee publique comentarios sobre los distintos temas que vayan editándose ("clicaremos" la palabra comentarios que aparece en cada tema). No obstante, quedarán pendientes de ser aprobados por el moderador, quien velará para que ningún comentario contenga insultos ni palabras ofensivas hacia ideas, personas o instituciones. Esperamos vuestras aportaciones y sugerencias, las cuales a buen seguro nos ayudarán a ser mejores.
Para finalizar, en la tabla de la izquierda encontraréis una serie de enlaces con bastante información: Circulares, Acuerdos, Convenio, Revista Diáleg, etc..., que a buen seguro os serán de utilidad.

miércoles, 28 de septiembre de 2011

A l'atac! Pel repartiment de la riquesa, contra els especuladors

Estem en els pitjors moments de la crisi econòmica. Amb un atur de prop del 20%, un 60% de les persones desocupades que no cobren la prestació, i amb més de 360.000 llocs de treball destruïts a Catalunya, entre treballadors i autònoms.
Recuperem els drets laborals! Després de la reforma laboral que va provocar la vaga general del 29S, hi ha més atur i més precarietat. Amb una segona reforma laboral s'ha condemnat als joves a tenir un contracte precari fins els 30 anys, i amb l'encadenament de contractes s'ha suprimit el contracte fix. Ara l'empresa ja podrà acomiadar sense cap cost, i contractar sense garanties, com a passa a l'economia submergida.
Recuperem els drets socials! Estan desballestant l'Estat del benestar sota l'excusa del control del dèficit. Invertim 3 punts menys en matèria social que la mitjana d'Europa, i 6 menys que Alemanya. La tisorada en la sanitat ja està posant en perill l'assistència universal i pública. Darrera de moltes retallades, hi ha l'intent de la privatització dels serveis públics.
El dijous, 6 d'octubre, la UGT de Catalunya i la CONC, amb motiu de la Jornada Mundial pel Treball digne, convoquen mobilitzacions sota el lema 'El treball digne no és un privilegi'. T'esperem a les manifestacions que farem a Barcelona i a Girona:
A Barcelona: sortirem a les 18.30 hores des de plaça d'Urquinaona.
A Girona: a les 19.00 hores, des de plaça de la Independència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada