jueves, 30 de abril de 2015

CARTA DE JOSEP M. ÀLVAREZ ALS AFILIATS I AFILIADES DE LA UGT DE CATALUNYA CONVOCANT EL PRIMER DE MAIG

Company/companya,
Després de vuit anys de duríssima crisi econòmica, d’assistir al desmantellament del nostre model d’Estat de Benestar i de patir els efectes de la reforma laboral que va imposar el Partido Popular ara fa tres anys, el govern de l’Estat ha posat en marxa la seva maquinària propagandística perquè creiem que ja està tot superat i que els sacrificis que hem hagut de fer han estat necessaris per deixar enrere la crisi.
És mentida. Ni la crisi és cosa del passat ni a partir d’ara el creixement econòmic implicarà la creació d’ocupació de qualitat i amb salaris dignes. Ens volen tornar a enganyar perquè anem a les urnes i res no canviï. Per continuar amb el seu programa de retrocés social i involució democràtica.
Per això el Primer de Maig d’enguany, en què commemorem també els 125 anys de la seva primera convocatòria a Barcelona, és tan important. És una gran oportunitat per convertir els carrers en un clam de rebuig a les polítiques econòmiques que ens han portat fins aquí. Un crit massiu que anticipi el canvi polític que s’ha de produir per assegurar una sortida justa i equilibrada de la crisi econòmica.
Aquest Primer de Maig ha d’esdevenir un cop de força contra un govern que ens arrabassa drets socials i laborals, que vol limitar la llibertat de manifestar-nos, que utilitza la Fiscalia de l’Estat per criminalitzar els sindicalistes que s’hi oposen a les seves polítiques, que privatitza els serveis públics i que impedeix que els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya decidim democràticament el nostre futur.
Per això, estic convençut que farem d’aquest Primer de Maig una gran jornada de mobilització, una gran diada de reivindicació i també un gran moment d’afirmació de la nostra voluntat de continuar lluitant pel progrés col·lectiu.
També depèn de tu que aquests Primer de Maig sigui un èxit. És el moment d’expressar el teu compromís amb el sindicat i fer que la història canviï. Jo sé que serà així i que entre tots omplirem als carrers de Barcelona, Girona, Tàrrega, Tarragona i Tortosa.

Visca el Primer de Maig i visca la classe treballadora!

No hay comentarios:

Publicar un comentario