domingo, 25 de diciembre de 2011

Funcionaris dignes i indignats!


A continuación publicamos una carta que nos remiten, como muestra de apoyo a los funcionarios, ante el atentado a sus condiciones laborales cometido por el molt honorable Más (indigno de ser llamado así) y su séquito de secuaces:


Cansats de ser sempre els protagonistes de totes les crisis les quals nosaltres els funcionaris no hem provocat, cansats d’esser  moneda de canvi per calmar ànims i mercats, nosaltres els funcionaris, els que abans no ens feia cas ningú i que hem estat motiu de burla en moltes vinyetes populars, vatua aquí que ara, som els protagonistes de primera fila, i la presa fàcil en que amagar totes les incompetències alienes.
Ens van retallar el sou desprès d’anys de tenir-lo congelat, mai no hem cobrat la paga extra sencera, els sous son baixos i s’han de fer oposicions per entrar-hi i per pujar de categoria, cosa que mai es fa a una empresa privada. Els privilegis que ens volen treure són drets adquirits desprès d’anys de treball i negociacions i per compensar el baix sou que hem estat cobrant, un sou que mai s’ha equiparat al sector privat. Els privilegis dels funcionaris es queden ridículs quan els comparem amb els dels treballadors de les caixes d’estalvi, les quals han estat rescatades amb diners públics, diners que ens trauran a nosaltres de la nòmina. Quan les multinacionals ofereixen als seus treballadors viatges de vacances, gimnàs o guarderia gratuïta, se’ls diu avantatges però quan l’Adminstració dóna dies de permís se’n diu privilegis.
Ara resulta que tenim privilegis! Aquesta si que és bona! Doncs no senyor, els privilegis son les pensions milionàries, els sous vitalicis, els cotxes oficials, els dinars a càrrec dels fons públics, les targetes de crèdit, la duplicitat en els sous, els assessors a dit ,la manca de titulació i l’amiguisme per accedir a un càrrec públic, i tot això, pagat amb els diners de tots .
D’això se’n diu privilegis, si senyor! No més hipocresia, n’estem farts. Que comencin per retallar tota aquesta parafernàlia i de segur hi haurà diners per a tots! El poble és savi i ja no se’l pot manipular de forma intencionada! No tenim privilegis el que tenim son drets adquirits!!!!!!!!!! No confongueu.


                                         Firma: Funcionaris dignes i indignats!

No hay comentarios:

Publicar un comentario