¿Porqué somos de UGT?

¡Junts avancem!

Con este weblog, la Sección Sindical de la UGT en Banco Santander en Catalunya pone en vuestras manos una herramienta de información, mediante la cual aspiramos a haceros partícipes de toda nuestra actividad e ideas. Así mismo esperamos que nos vayáis enviando vuestra opiniones para que entre todos podamos ir mejorando la Sección Sindical.
El blog queda abierto para que cualquiera que lo desee publique comentarios sobre los distintos temas que vayan editándose ("clicaremos" la palabra comentarios que aparece en cada tema). No obstante, quedarán pendientes de ser aprobados por el moderador, quien velará para que ningún comentario contenga insultos ni palabras ofensivas hacia ideas, personas o instituciones. Esperamos vuestras aportaciones y sugerencias, las cuales a buen seguro nos ayudarán a ser mejores.
Para finalizar, en la tabla de la izquierda encontraréis una serie de enlaces con bastante información: Circulares, Acuerdos, Convenio, Revista Diáleg, etc..., que a buen seguro os serán de utilidad.

domingo, 9 de septiembre de 2012

11 de setembre de 2012: jo vull decidir per una Catalunya social


Aquest 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, els integrants de la Plataforma Prou Retallades! volem manifestar:
Catalunya viu la pitjor crisi econòmica i institucional de la seva història. La xifra de l’atur s’enfila inexorablement i la pobresa està arribant a quotes desconegudes al nostre país des de fa molt temps. Milers de famílies desnonades, infants amb malnutrició, estudiants que no poden pagar les matrícules a la universitat, un sistema de salut retallat contínuament i fins posar en perill el seu caràcter públic i universal, augment dels costos dels medicaments, de l’energia, els peatges, el transport, l’IVA. Tot molt més car! Aquestes són només algunes de les nefastes conseqüències d’una política d’austeritat que rescata els bancs abans que les persones.

Aquesta no és la Catalunya que volem! Les organitzacions socials que integrem la Plataforma Prou Retallades! aspirem a una Catalunya que, més enllà de la identitat nacional i territorial, sigui reconeguda i avalada arreu pel benestar en què viu la seva ciutadania. Aquesta és la nostra màxima aspiració: educació, salut i serveis socials, pilars bàsics de l’Estat de benestar, universals i de qualitat!
Volem una Catalunya rica i plena! Però rica per a tothom i no només per a uns quants! I amb les nostres aspiracions nacionals plenament desenvolupades. Per a nosaltres, el binomi “avenç social i nacional” és inseparable!
Hem recorregut un llarg camí com a poble. Sempre endavant, superant entrebancs i reptes, però millorant progressivament els nivells de vida de tota la ciutadania. Avui, en el segle XXI, no podem permetre que els nens i nenes, nois i noies del nostre país, puguin viure pitjor que nosaltres. NO ens resignem!
És per aquest motiu que creiem que en aquests moments tant greus, econòmica i socialment, la ciutadania hem de poder escollir. I volem decidir! Volem decidir sobre com volem viure! Per tot això, encoratgem a la ciutadania a participar en  la campanya “Jo vull decidir per una Catalunya social” i escollir quin model econòmic i social volem per al nostre país. Que ningú decideixi per nosaltres!

VISCA L’11 DE SETEMBRE!
VISCA EL POBLE!
VISCA CATALUNYA!

 
No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada