miércoles, 18 de julio de 2012

Manifestacions i concentracions #19J "VOLEN ENFONSAR EL PAÍS"

Volen enfonsar el país. No en tenim cap mena de dubte. Les darreres mesures contra el dèficit anunciades pel Govern de l'Estat tornen a arremetre contra els mateixos: els treballadors i els més desfavorits. Un conjunt de retallades de caràcter ideològic que carreguen de nou contra la majoria de la ciutadania amb l'únic objectiu de bloquejar els interessos i els privilegis d'una minoria.
Una sèrie de mesures que ens indigna encara més. No només es redueix la prestació per desocupació, sinó que el Govern del PP encara té la vergonya d'acusar els aturats d'aquest país de no buscar feina, en un país on es destrueix ocupació des de fa quatre anys. El Govern torna a collar els més febles, mentre alhora fa una amnistia fiscal que premia i protegeix els grans defraudadors.
Els empleats públics tornen a pagar els plats trencats, convertits en un dels bocs expiatoris de la crisi. Tornen a veure reduït el seu salari, aquesta vegada amb la supressió de la paga de Nadal. I, mentrestant, el Govern redueix les cotitzacions empresarials a la Seguretat Social. Mesures tan injustes i incoherents com la pujada de l'IVA, que agreujarà la situació de moltes famílies alhora que contraurà encara més l'economia.
Des de la UGT de Catalunya ens oposem a aquestes mesures, que no només no ens ajudaran a sortir de la crisi, sinó que ens enfonsen encara més en una permanent pèrdua de qualitat democràtica , amb un Govern que aplica unes polítiques que no tenen res a veure amb el programa amb què es va presentar a les eleccions.
És per tot això que aquest dijous 19 de juliol volem dir-los ben fort que no estem d'acord. Que estem farts de pagar els plats trencats d'una crisi que no hem provocat nosaltres. Que si continuen desmantellant l'Estat del Benestar provocaran una fractura social sense precedents en democràcia. Que volen enfonsar el país.
No estem sols. Som més i tenim més raó!!!

Manifestacions i concentracions #19J #NOcallem a Catalunya

  • Barcelona: 19:30 hores, manifestació de plaça Urquinaona amb Ronda Sant Pere fins a Pla de Palau.
  • Girona: 19:30 hores, manifestació des de la plaça de la Independència, fins a davant de la delegació del govern central.
  • Lleida: 19:30 hores, concentració davant la seu de la delegació del govern central.
  • Tarragona: 19:30 hores, manifestació amb inici a la plaça Imperial Tarraco.
  • Vic: 19:30 hores, concentració a la Plaça Major de Vic.
  • Terres de l'Ebre: 18:30 hores, concentració a la Plaça Barcelona de Tortosa.
  • Terrassa: 19 hores, manifestació des de la Plaça Lluís Companys.
  • Sabadell: 19 hores, manifestació des de la Plaça Marcet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario